уторак, 5. јул 2022.

Plastične kace za vodu kominu voće

Plastične kace za vodu imaju široku primenu u domaćinstvu i jadan su od nezamenjivih proizvoda. U njima možete da odlažete i držite vodu, pa se dosta koriste kao kace za vodu, a možete ih koristiti kao kace za voće, odnosno fermentaciju voća, pa se najviše koriste kao kace za kominu


Plastične kac
e mogu da imaju poklopac i tako se u njima lakše čuvaju razne materije. Ake već nemate ni jednu plastičnu kacu u svom domaćinstvu vreme je da je kupite jer nije mi jasno kako uopšte uspevate da skladištite vodu, kominu i slično bez ovog proizvoda. Ako imate već plastičnu kacu kupite još jednu, jer dobrih plastičnih kaca - plasticne bacve nikad dosta.

Burići za vodu 

Jedno od najpopularnijih rešenja za skladištenje i transport tečnosti je svakako klasični plavi plastični burići za vodu - plasticne kace. Industrijske plastične bačve su jedno od najčešće korišćenih rešenja za skladištenje, pakovanje i transport. Napravljeni od čvrste čvrste plastike, ovi bubnjevi mogu da traju dugo i mogu se neverovatno dobro zatvoriti. To znači da se često koriste za transport ulja, sokova, aroma i boja za hranu, soseva i drugih tečnosti. Ovde u ITP-u isporučujemo plastične bašve za vodu sa otvorenim vrhom i plastične bubnjeve sa čvrstom glavom, sve dostupne u više različitih veličina. Iako se najčešće koriste u prehrambenoj industriji, svi naši plastični kontejneri su odobreni od strane UN, što ih čini pogodnim za transport i skladištenje opasnih materijala kao što su hemikalije i deterdženti.